VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kereshetsz minket telefonon, e-mailen, messengeren, itt, az űrlapon keresztül! Ha kitöltöd az űrlapunkat, hogy mik az elképzeléseid, akkor nagyon gyorsan tudunk pontos árajánlattal reagálni. 

így dolgozunk

Itt bemutatjuk, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal/webshop elkészítése

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot! Ennek alapján küldünk pontos árajánlatot. Az árajánlat elküldése után telefonon vagy messengeren tudunk egyeztetni, ha van kérdésed, és változtatni is tudunk rajta.

 A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdjük el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. A szerződésben leírjuk a határidőket, fizetési feltételeket, feladatokat, kötelezettségeket. Ebben rögzítjük a kondíciókat, határidőket, jogokat és kötelezettségeket, fizetési kondíciókat. Előlegszámlát állítunk ki 50%-ról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka.

Leírjuk a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitunk egy közös google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszünk egy struktúrára és mutatunk egy látványtervet is.

Kialakítjuk a weboldal látványtervét a főoldalra szövegek nélkül, és kialakítjuk a struktúráját. Ezután egyeztetünk. Amennyiben ez rendben van és visszaigazolod, folytatjuk a munkát. 

A látvány és a struktúra jóváhagyása után felépítjük a weboldalakat, elkészítjük mobilos és tabletes verzióját is. Telepítjük a szükséges bővítményeket (analitika, cookie kezelés, stb.). Feltöltjük a tartalmakat – a szövegeket és a képeket, ellenőrizzük a biztonsági beállításokat.

Ha készen van a weboldal, átadjuk, a hozzáférésekkel, belépési azonosítókkal együtt. És kiszámlázzuk a maradék 50%-ot.

A weboldalakat karban kell tartani, a tartalmakat, bővítményeket frissíteni szükséges. Amennyiben szükséged van álladó karbantartásra, havidíjért vállaljuk azt egy szolgáltatási szerződés keretében. Kérjük, ilyen igényedet jelezd felénk! Megtanítunk a weboldal adminisztrációs felületének használatára is, ha igényled. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kérdeznél tőlünk az oldal átadása után is, fordulj hozzánk bizalommal! 

Jesch Kata

Szeretem, amit csinálok. Minden egyes weboldal elkészítése egy kihívás, egy élmény számomra, hiszen minden ember, vállalkozás, termék, valamint ízlés más és más. Én pedig azt szeretném Neked adni, ami igazán Hozzád való! 10+ év projektmenedzsment, kommunikációs és marketing tapasztalattal segítek az online jelenléted kialakításában. A weboldal készítés mellett vállalkozói tapasztalatunk is van, így nagy eséllyel tudunk segíteni abban, hogy milyen funkciókra van szükséged az online világban történő hatékony megjelenéshez.

turbuk ági

Az állandó jelenlét fárasztó a legtöbb vállalkozó számára, hiszen értékes perceket vesz el a Te idődből is, amit pont az álmod megvalósítására szeretnél inkább fordítani. A rendszeres posztolás nyűge 2021-ben mindenkit nyom, hiszen ma már nem elegendő egy szép honlap, egy jó vállalkozás ötlet, egyre több platformon kell jelen lenni és kommunikálni. Ez időigényes, olykor frusztráló, hiszen sokszor a szövegírás egy olyan terület, ami teljesen távol áll az adott vállalkozás témájától. Én viszont szenvedélyesen szeretem a tartalomgyártást, így efelől nem kell többet aggódnod. Folyamatos egyeztetés mellett vállalom a szöveges tartalmak legyártását, posztolását, hogy Te a vállalkozásod fejlesztésének más elemeivel tudj foglalkozni.

IGÉNYFELMÉRŐ ŰRLAP

Kérjük, hogy töltsd ki az igényfelmérő űrlapot, így pontos és részletes árajánlatot tudunk küldeni.

  Egyoldalas weboldalCéges weboldal több menüponttalWebshopAllin CsomagLogó/Arculat tervezésSocial media tartalomgyártás és menedzsment

   Egyoldalas weboldalCéges weboldal több menüponttalWebshopAllin CsomagLogó/Arculat tervezésSocial media tartalomgyártás és menedzsment

   IGÉNYFELMÉRŐ ŰRLAP

   Kérjük, hogy töltsd ki az igényfelmérő űrlapot, így pontos és részletes árajánlatot tudunk küldeni.