VEDD FEL VELem A KAPCSOLATOT!

Kereshetsz telefonon, e-mailen, messengeren, itt, az űrlapon keresztül! Ha kitöltöd az igényfelmérő űrlapot, akkor nagyon gyorsan tudok pontos árajánlattal reagálni. 

így dolgozOM

Itt bemutatom, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal/webshop elkészítése:

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot! Ennek alapján küldök pontos árajánlatot. Az árajánlat elküldése után telefonon vagy messengeren tudunk egyeztetni, ha van kérdésed, és változtatni is tudok rajta.

 A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdem el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. Ebben rögzítem a kondíciókat, határidőket, jogokat és kötelezettségeket, fizetési feltételeket. Előlegszámlát állítok ki a megbízási díj 50%-áról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka. 

Megjegyzés: Az 50% előleg erős motiváció mindkét fél számára, hogy a munka határidőben, és megfelelő minőségben átadásra kerüljön. Te sem ülsz majd az anyagokon, mert benne áll a pénzed, én sem tétlenkedek, mert köt a jog. 🙂

Leírom a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitok egy közös google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszek egy struktúrára és mutatok egy látványtervet is.

Kialakítom a weboldal látványtervét a főoldalra szövegek nélkül, és kialakítom a struktúráját is. Ezután egyeztetünk. Amennyiben ez rendben van és visszaigazolod, folytatom a munkát. 

A látvány és a struktúra jóváhagyása után felépítem a weboldaladat, elkészítem mobilos és tabletes verzióját is. Telepítem a szükséges bővítményeket (analitika, cookie kezelés, stb.). Feltöltöm a tartalmakat – a szövegeket és a képeket, ellenőrzöm a biztonsági beállításokat.

Ha készen van a weboldal, átadom, a hozzáférésekkel, belépési azonosítókkal együtt. És kiszámlázom a maradék 50%-ot.

A weboldalakat karban kell tartani, a tartalmakat, bővítményeket frissíteni szükséges. Amennyiben szükséged van álladó karbantartásra, havidíjért vállalom azt egy szolgáltatási szerződés keretében. Kérlek, ilyen igényedet jelezd felénk! Megtanítalak a weboldal adminisztrációs felületének használatára is, ha igényled. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kérdeznél tőlem az oldal átadása után is, fordulj hozzám bizalommal! 

Rólam

Szeretem, amit csinálok. Minden egyes weboldal elkészítése egy kihívás, egy élmény számomra, hiszen minden ember, vállalkozás, termék, valamint ízlés más és más. Én pedig azt szeretném Neked adni, ami igazán Hozzád való! 10+ év projektmenedzsment, kommunikációs és marketing tapasztalattal segítek az online jelenléted kialakításában. A weboldal készítés mellett több éves vállalkozói tapasztalatom is van, így tudok segíteni abban, hogy milyen funkciókra van szükséged az online világban történő hatékony megjelenéshez.

Igényfelmérő űrlap

Kérlek, hogy töltsd ki az igényfelmérő űrlapot, így pontos és részletes árajánlatot tudok küldeni.