Vizes padlófűtés

Vízzel működő padlófűtési rendszerek széles választéka minden padlótípushoz.

Hatékony választás -
hosszútávon

A hidronikus padlófűtés, vagy más néven vizes padlófűtési rendszer népszerű választás új építésű projekteknél. Ezek a rendszerek a fűtéshez vizet használnak, így a gyakorlatilag bármilyen hőforrással összekapcsolható, a hagyományos kazántól kezdve az újabb fenntartható technológiákig, mint például a napenergia vagy a hőszivattyúk.

420+

Testreszabott megoldás

A vizes padlófűtési rendszer nagyszerű választás új és saját építésű projektekhez. Minden általunk szállított rendszert a projekt tervezési szakaszában testre szabunk, hogy optimális egyensúlyt érjünk el a rendszer teljesítménye és hatékonysága között. 

100%

Elégedettségi garancia

Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat, eros pede semper est, vitae luctus metus libero eu augue. A hidronikus rendszer kiválasztását két fő tényező határozza meg: Az aljzat típusa és a kész padlóburkolat típusa.

Testre szabott vizes padlófűtési megoldás

A Warmup vizes fűtési rendszereket kiváló minőségű alkatrészek és vezérlők teljes készletével tervezik és szállítják, beépítésre készen. A rendszerek számos konfigurációban és komponenssel kaphatók, amelyek garantáltan tökéletesen illeszkednek mind a projekthez, mind a költségvetéshez. Minden általunk szállított rendszert a projekt tervezési szakaszában testre szabunk, hogy optimális egyensúlyt érjünk el a rendszer teljesítménye és hatékonysága között. A befejezést követően a fűtéscsöveinkre vonatkozó élethosszig tartó garancia valódi nyugalmat biztosít, hogy a rendszer hosszú ideig működni fog.

A hidronikus rendszer kiválasztását két fő tényező határozza meg: Az aljzat típusa és a kész padlóburkolat típusa.

Alacsony profilú hidronikus rendszerek

A Warmup VLo termékcsaládja a hidronikus padlófűtési rendszerek új kollekciója, amelyek alacsony kialakításúak, így ideálisak olyan projektekhez, ahol alacsony padlófelépítésre van szükség. Akár lakásfelújításhoz, akár fix belmagassággal, akár új ingatlan építéséhez az alapoktól, a VLo padlófűtési rendszer nagyszerű módja annak, hogy a padlófűtés melegét és luxusát a projektbe vigye. Minden VLo rendszer a padlóburkolatok széles választékával használható, és hagyományos hőforrásokkal vagy hőszivattyúkkal együtt telepíthető.

VLo Ultra-12

A VLo Ultra-12 alacsony építésű rendszer tökéletes a szigeteletlen aljzatú felújítási projektekhez, mindössze 18 mm-rel növelve a padló magasságát.

VLo Nexxa-12

A Warmup VLo Nexxa-12 egy alacsony profilú, esztrichbe ágyazott hidronikus fűtési rendszer, amelyet szigetelt aljzatokhoz fejlesztettek ki

Clypso rendszer

A Warmup Clypso rendszert esztrichpadlókban való használatra tervezték. Ideális, mert a padlóburkolat (fa, szőnyeg vagy vinil) kicserélhető.

Nexxa panelrendszer

A Warmup Nexxa panelrendszer lehetővé teszi a hidraulikus padlófűtés legpontosabb beépítését az esztrich padlón belül.

Warmup hidronikus padlófűtési rendszerek

A vizes padlófűtési rendszereink tökéletesek új építésű projektekhez. Ezek a rendszerek alacsony, üzemeltetési költségeket biztosítanak, és padlófűtés-elosztót használnak a meleg víz elosztására az aljzatba szerelt csöveken keresztül.

A padlóba ágyazott fűtéscsővekben keringetjük a vizet.

Új építésű projektekhez és nagy terekhez ajánlott.

A legalacsonyabb hosszú távú üzemeltetési költségek.

Kompatibilis a hőszivattyúkkal és a hagyományos hőforrásokkal.

Forgalmazót vagy kivitelezőt keres?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a projekthez legközelebbi üzlet vagy elérhető kivitelező választásában.

Alkatrészek

Nálunk a teljes rendszer kiépítéséhez szükséges minden alkatrészt megtalálja!

Csövek

A Warmup rendszereknél 2 csőtípus közül választhatnak: PE-RT 16 mm és PE-RT 12 mm – az adott létesítményre és költségvetésre szabottan.

Elosztó

A Warmup Manifold rozsdamentes acélból készül, és akár 12 padlófűtési kör vízszabályozását is biztosítja.

Vezérlőközpont

Minden hidronikus rendszerhez szükség van egy vezérlőközpontra, amely együttműködik a termosztátokkal és a hőforrással, például kazánnal vagy hőszivattyúval.

Kérdése van? Keressen minket a +36 30 123 4567 telefonszámon!