munkáim

Imádok dolgozni. Van abban valami rendkívül felemelő, ahogy egy cég, egy termék, vagy elképzelés testet ölt az online térben.

kedvenc munkáimból

A teljesség igénye nélkül itt van pár referencia. Megrendelőim számíthatnak rám a munkák átadása után is! 

így dolgozOM

Itt bemutatom, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal/webshop elkészítése:

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot! Ennek alapján küldök pontos árajánlatot. Az árajánlat elküldése után telefonon vagy messengeren tudunk egyeztetni, ha van kérdésed, és változtatni is tudok rajta.

 A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdem el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. Ebben rögzítem a kondíciókat, határidőket, jogokat és kötelezettségeket, fizetési feltételeket. Előlegszámlát állítok ki a megbízási díj 50%-áról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka. 

Megjegyzés: Az 50% előleg erős motiváció mindkét fél számára, hogy a munka határidőben, és megfelelő minőségben átadásra kerüljön. Te sem ülsz majd az anyagokon, mert benne áll a pénzed, én sem tétlenkedek, mert köt a jog. 🙂

Leírom a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitok egy közös google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszek egy struktúrára és mutatok egy látványtervet is.

Kialakítom a weboldal látványtervét a főoldalra szövegek nélkül, és kialakítom a struktúráját is. Ezután egyeztetünk. Amennyiben ez rendben van és visszaigazolod, folytatom a munkát. 

A látvány és a struktúra jóváhagyása után felépítem a weboldaladat, elkészítem mobilos és tabletes verzióját is. Telepítem a szükséges bővítményeket (analitika, cookie kezelés, stb.). Feltöltöm a tartalmakat – a szövegeket és a képeket, ellenőrzöm a biztonsági beállításokat.

Ha készen van a weboldal, átadom, a hozzáférésekkel, belépési azonosítókkal együtt. És kiszámlázom a maradék 50%-ot.

A weboldalakat karban kell tartani, a tartalmakat, bővítményeket frissíteni szükséges. Amennyiben szükséged van álladó karbantartásra, havidíjért vállalom azt egy szolgáltatási szerződés keretében. Kérlek, ilyen igényedet jelezd felénk! Megtanítalak a weboldal adminisztrációs felületének használatára is, ha igényled. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kérdeznél tőlem az oldal átadása után is, fordulj hozzám bizalommal!