munkáink

Imádunk dolgozni. Van abban valami rendkívül felemelő, ahogy egy cég, egy termék, vagy elképzelés testet ölt az online térben.

ELKÉSZÍTJÜK WEBOLDALADAT!

Pont úgy, ahogy Te szeretnéd! 10+ év tapasztalattal ellátunk kommunikációs tanácsokkal, segítünk az ügyintézésben, és az átadás után is számíthatsz ránk!

Pont úgy, ahogy Te szeretnéd! 10+ év tapasztalattal ellátunk kommunikációs tanácsokkal, segítünk az ügyintézésben, és az átadás után is számíthatsz ránk!

kedvenc munkáinkból

A teljesség igénye nélkül itt van pár referencia. Megrendelőink számíthatnak ránk a munkák átadása után is! 

MR_LOGO_v2
2
1
1
fulemule_logo_BIG
Zöldike_logo_transparent-3
ecolady_logo_ csakkép
biafish_logo_csak_kep_transparent

így dolgozunk

Itt bemutatjuk, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal/webshop elkészítése

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot! Ennek alapján küldünk pontos árajánlatot. Az árajánlat elküldése után telefonon vagy messengeren tudunk egyeztetni, ha van kérdésed, és változtatni is tudunk rajta.

 A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdjük el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. A szerződésben leírjuk a határidőket, fizetési feltételeket, feladatokat, kötelezettségeket. Ebben rögzítjük a fizetési kondíciókat, jogokat és kötelezettségeket is. Előlegszámlát állítunk ki 50%-ról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka.

Leírjuk a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitunk egy közös google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszünk egy struktúrára és mutatunk egy látványtervet is.

Kialakítjuk a weboldal látványtervét a főoldalra szövegek nélkül, és kialakítjuk a struktúráját. Ezután egyeztetünk. Amennyiben ez rendben van és visszaigazolod, folytatjuk a munkát. 

A látvány és a struktúra jóváhagyása után felépítjük a weboldalakat, elkészítjük mobilos és tabletes verzióját is. Telepítjük a szükséges bővítményeket (analitika, cookie kezelés, stb.). Feltöltjük a tartalmakat – a szövegeket és a képeket, ellenőrizzük a biztonsági beállításokat.

Ha készen van a weboldal, átadjuk, a hozzáférésekkel, belépési azonosítókkal együtt. És kiszámlázzuk a maradék 50%-ot.

A weboldalakat karban kell tartani, a tartalmakat, bővítményeket frissíteni szükséges. Amennyiben szükséged van álladó karbantartásra, havidíjért vállaljuk azt egy szolgáltatási szerződés keretében. Kérjük, ilyen igényedet jelezd felénk! Megtanítunk a weboldal adminisztrációs felületének használatára is, ha igényled. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kérdeznél tőlünk az oldal átadása után is, fordulj hozzánk bizalommal! 

vedd fel velünk a kapcsolatot!

IZGALMAS DESIGNER SHOP

A Handbag webshop-designjára igen büszkék vagyunk. Sok hetes agymunka előzte meg a kivitelezést, minimalista designt alkotni rendkívül összetett feladat.