munkáink

Imádunk dolgozni. Van abban valami rendkívül felemelő, ahogy egy cég, egy termék, vagy elképzelés testet ölt az online térben.

A teljesség igénye nélkül itt van pár referencia. Megrendelőink számíthatnak ránk a munkák átadása után is! 

ELKÉSZÍTJÜK WEBOLDALADAT!

Pont úgy, ahogy Te szeretnéd! 10+ év tapasztalattal ellátunk kommunikációs tanácsokkal, segítünk az ügyintézésben, és az átadás után is számíthatsz ránk!

Pont úgy, ahogy Te szeretnéd! 10+ év tapasztalattal ellátunk kommunikációs tanácsokkal, segítünk az ügyintézésben, és az átadás után is számíthatsz ránk!

kedvenc munkáinkból

A teljesség igénye nélkül itt van pár referencia. Megrendelőim számíthatnak rám a munkák átadása után is! 

így dolgozunk

Itt bemutatjuk, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal/webshop elkészítése

Töltsd ki az igényfelmérő űrlapot! Ennek alapján küldök pontos árajánlatot. Az árajánlat elküldése után telefonon vagy messengeren tudunk egyeztetni, ha van kérdésed, és változtatni is tudunk rajta.

 A munkát kizárólag szerződéskötést követően kezdem el minden esetben. Ez véd mindkettőnket. A szerződésben leírjuk a határidőket, fizetési feltételeket, feladatokat, kötelezettségeket. Ebben rögzítjük a fizetési kondíciókat, jogokat és kötelezettségeket is. Előlegszámlát állítok ki 50%-ról, amelynek kiegyenlítését követően elkezdődik a közös munka.

Leírom a feladataidat (pl. küldd át a logóját, írj meg egy bemutatkozó szöveget, stb.), és nyitok egy közös google drive mappát, amibe  feltöltjük az anyagokat mindketten. Ide kerülnek a tárhely hozzáférések, belépési kódok, e-mail cím jelszavak is. Javaslatot teszek egy struktúrára és mutatok egy látványtervet is.

Kialakítom a weboldal látványtervét a főoldalra szövegek nélkül, és kialakítom a struktúráját. Ezután egyeztetünk. Amennyiben ez rendben van és visszaigazolod, folytatom a munkát. 

A látvány és a struktúra jóváhagyása után felépítem az oldalakat, elkészítem mobilos és tabletes verziókat is. Telepítem a szükséges bővítményeket (analitika, cookie kezelés, stb.). Feltöltöm a tartalmakat – a szövegeket és a képeket, ellenőrzöm a biztonsági beállításokat.

Ha készen van a weboldal, átadom, a hozzáférésekkel, belépési azonosítókkal együtt. És kiszámlázom a maradék 50%-ot.

A weboldalakat karban kell tartani, a tartalmakat, bővítményeket frissíteni szükséges. Amennyiben szükséged van álladó karbantartásra, havidíjért vállalom azt – egy szolgáltatási szerződés keretében. Minden esetben javaslom a karbantartási szolgáltatás igénybevételét, a weboldal olyan mint az autód, pl. rendszeres olajcserére van szükség, és ha karambolozol, meg kell javítani.

Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kérdeznél tőlem az oldal átadása után is, fordulj hozzám bizalommal! 

vedd fel velünk a kapcsolatot!

LUXUS VENDÉGHÁZ weboldal

Minden pillanatát imádtam ennek a munkának. Ideális, pontos, céltudatos ügyfél, letisztult arculat.